Weekendje Antwerpen

In de herfstvakantie ben ik met mijn familie twee daagjes naar Antwerpen geweest. Door wat probleempjes met de foto’s heb ik nu pas het foto verslag, een maand later dus… Maar goed, hier is ‘ie dan!

Eenmaal bij het appartement aangekomen hebben we alle spullen afgezet en zijn we gaan lunchen bij Pitten & Bonen. Een super leuk tentje met allemaal hele lekkere broodjes en sapjes; zeker een aanrader! Daarna hebben we nog een beetje rondgeslenterd in de stad. Aan het eind van de middag opgewarmd in een cafeetje en ’s avonds lekker gegeten bij een Italiaan aan een heel leuk pleintje.

De volgende dag zijn we na een ontbijtje in het appartement weer naar hetzelfde deel van de stad teruggegaan. De dag hiervoor zijn we vooral naar de wat grotere (commerciëlere) winkels geweest, vandaag naar de wat kleinere en originelere winkeltjes, onder andere Stad Leest (hele gezellige boekenwinkel) en YOUR-ANTWERP, super leuk!

Na een pauze bij Me & My Monkeys, met natuurlijk een lekker sapje ;), hebben we nog een beetje verder geslenterd en uiteindelijk belandde we rond half vier weer bij Pitten & Bonen om nog een keertje heerlijk te lunchen!

NOTE: ik heb de foto’s dit keer anders in m’n blogpost verwerkt. Je kan eroverheen met je muis en bij een deel verschijnt dan een kort onderschrift. Ook kan je er op klikken als je ze vergroot wilt zien.

Ben jij wel eens in Antwerpen geweest? Wat zijn jouw favoriete winkeltjes & eettentjes daar? 

Liefs,
Isa

PS: vinden jullie dit soort verslagen leuk om te lezen? Let me know! 

Neem eens een kijkje op Bloglovin, Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s