Deliciously Cooking 1 jaar!

Een jaar geleden leek het mij ’s avonds een leuk idee om een blog te beginnen, een foodblog. Ik hou van schrijven, fotograferen en ik raakte steeds meer geïnteresseerd in gezonde voeding, dus waarom niet? Ik was net begonnen met koken en alle receptjes die ik toen had gemaakt, die waren trouwens nog niet zo heel berg bijzonder, stonden in mijn telefoon opgeslagen of slingerden op losse blaadjes door het huis. Ik heb mijn blog zelf gemaakt, dus het duurde even voordat het werkte, en ik denk dat ik tegen het einde van de zomervakantie pas écht tevreden was met de lay-out. In het begin plaatste ik een receptje waneer ik er zin in had en langzaam heb ik mijn eigen ritme gevonden, ongeveer 2 recepten per week. Hoewel het af en toe minder leuk was en ik er echt niet altijd zin in had, ben ik heel blij dat ik er gewoon mee door ben gegaan, en dat komt ook door jullie! Thnx!!

DSC_1283 DSC_008DSC_0209 DSC_0551

In dit jaar…

… heb ik 70 recepten bedacht
… mocht ik gastbloggen bij Work That Es, Teske en Girlscene
.
.. heb ik vanaf januari maandelijks met heel veel plezier voor Healthyfans geschreven
.
.. is mijn blog 18.000 keer bekeken door 5.000 bezoekers (het gaat voor mij niet alleen om getallen, maar het is wel heel vet!)
… heeft een van mijn recepten in de metro gestaan
… heb ik héél veel (leuke) nieuwe dingen geleerd
… heb ik bijna 1000 volgers op Instagram

DSC_0150-2 Foto-Metro DSC_0279 DSC_0201_1

En tot slot, lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn blog, de leuke reacties en tips!

Wat voor soort receptje lijkt jou leuk om vaker te lezen?

Liefs,
Isa

Ps: het receptje van het taartje helemaal bovenaan komt zaterdagochtend online! 

Neem eens een kijkje op Bloglovin, Instagram en Facebook!

P1190075 P1190069 DSC_1185 DSC_0080

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s