Mijn prikbord #6 (Parijs deel 3!)

Hier is het laatste deel van mijn foto verslag van mijn week in Parijs. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

P1190122 P1190133P1190131

Donderdag ochtend gingen we naar het Pantheon. We waren met een te grote groep om naar binnen te gaan, dus ik heb het alleen maar van de buitenkant gezien.

P1190162 P1190163

Na het Pantheon hebben we in hetzelfde buurtje nog een paar andere monumenten/gebouwen bekeken en zijn we naar een soort van markt geweest om lunch te halen wat we in een parkje hebben opgegeten. Ik ben vergeten foto’s te maken, dus dit is een soort van tijdsprong naar drie uur ’s middags.

Toen we weer in het buurtje van ons hostel waren hebben we nog een stukje gelopen in het ‘schilders wijkje’, vlak bij de  Sacré-Cœur. Super druk en super toeristisch, maar het was wel leuk om even gezien te hebben.

P1190156 P1190186

Rond vieren was iedereen wel toe aan een pauze. We hadden die dag al super lang in de metro gezeten en ook nog best een eind gelopen, dus besloten we om lekker op het gras te gaan liggen voor de  Sacré-Cœur.

P1190191

’s Avonds gingen we weer naar de andere kant van de stad, naar de Aziatische wijk, waar we gingen eten met de hele groep. Het eten was opzicht best lekker. Toen we klaar waren besloten we om met een groepje naar de Eiffeltoren te gaan.

P1190202 P1190203

Ik heb de Eiffeltoren al een paar keer gezien, en ik ben er ook op geweest, maar het blijft een indrukwekkend iets! Nadat we de nodige foto’s hadden gemaakt hebben we een klein rondje gelopen door het buurtje, we wouden namelijk wachten tot het donker werd om de lichtjes aan te zien gaan.

P1190241 P1190247

We hebben gezellig een tijdje op het grasveld voor de Eiffeltoren gekletst waardoor we ook de tijd een beetje waren vergeten (en de reistijd hadden we ook een beetje onderschat), waardoor we net na elven weer terug waren in het hostel. Voor ons laatste nachtje in Parijs.

P1190295

De laatste dag hadden we de hele dag vrije tijd, super leuk! Ik ging met drie vriendinnen op pad. Twee wouden er heel graag even winkelen, dus gingen we ’s ochtends naar een winkelstraat vlak bij het Louvre. We hebben eigenlijk helemaal niet zo veel gedaan, dus heel veel foto’s heb ik ook niet.

P1190275

Rond de lunch vonden we een bagel tentje waar we dinsdag avond een kopje thee hadden gedronken toen we zoveel tijd over hadden. We besloten op het terrasje te gaan lunchen en het was echt een van lekkerste eten dat ik tijdens de hele werkweek heb gegeten (naast de falafel)!

P1190303

Liever lui dan moe toch? Het was ’s middags echt super warm en omdat we eigenlijk toch wel een beetje moe waren van de hele week hebben we de rest van de dag lekker op het grasveld achter het Louvre in de zon gelegen en gekletst.

Om vijf uur moesten we weer in het hostel zijn om onze bagage te halen en naar het station te lopen. Rond zessen zaten we weer in de trein richting Amsterdam. Mijn opa vierde dat weekend zijn verjaardag in Brussel, waardoor ik daar mocht uitstappen.
Hieronder nog een paar foto’s van het uitzicht van een van de hoogste verdiepingen van het hotel in Brussel waar we verbleven!

DSC_2067DSC_2079

Ik heb het de komende tijd erg druk met het afronden van het schooljaar, waardoor er waarschijnlijk iets minder receptjes online komen. Ik kan wel alvast verklappen dat er een heel lekker recept voor carrot cake aankomt. Stay tuned!

Liefs, 
Isa

Neem eens een kijkje op Bloglovin, Instagram en Facebook!

 

 

2 thoughts on “Mijn prikbord #6 (Parijs deel 3!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s