Mijn prikbord #2

Ik ben veel te eigenwijs om een recept uit een kookboek op de voet te volgen, maar ik haal er altijd wel heel veel inspiratie uit. Daarom leek het me wel leuk om een keertje een review te schrijven. Het kookboek Vegalicious kreeg ik vorig jaar op mijn verjaardag toen ik net, ik denk twee weken, vegetarisch at.

DSC_1308

Om te beginnen bevat dit boek heel veel informatie en is er duidelijke uitleg met welke voedingsmiddelen je vlees en vis het best kan vervangen en hoeveel je daarvan nodig hebt om genoeg eiwitten binnen te krijgen.

DSC_1309

Ook wordt er verteld over de belangrijkste ingrediënten, zoals groenten, fruit, noten, zaden, peulen, granen en zuivel. Welke werking hebben ze? Welke voedingsstoffen bevatten ze? Hoe eet je ze? En andere leuke weetjes!

DSC_1313

Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar er staan ook leuke DIY’s in, zoals je eigen tofu en notenmelk maken!

DSC_1312

En dan natuurlijk nog de recepten. Ik vind de recepten heel origineel en ook echt heel erg lekker! Voor de verjaardag van mijn opa heb ik deze ei muffins gemaakt, alleen met iets meer groenten, en het was écht heel erg lekker! De recepten zijn duidelijk geschreven en de lay-out is heel overzichtelijk. Persoonlijk vind ik de fotografie van een kookboek ook een van de belangrijkste dingen en ik kan je verzekeren dat dat ook in orde is!

Lijkt dit kookboek jou leuk? Wat is jouw favoriete kookboek?

Liefs,
Isa

Neem eens een kijkje op Bloglovin, Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s