Genomineerd voor de Liebster Award!

Een tijdje geleden hoorde ik pas voor het eerst van de Liebster Award. Het is een virtuele award die onder bloggers wordt doorgegeven als blijk van waardering. De bedoeling hiervan is om kleinere blogs aandacht te geven en zo ook weer nieuwe blogs te ontdekken. Bij de nominatie krijg je een paar vragen, het is dan de bedoeling dat je die vragen beantwoord zodat je elkaar een beetje beter leert kennen. Daarna mag je zelf een paar blogs nomineren en vragen voor hen bedenken.

Ik ben genomineerd door Food Love Sparkle. Een blog waar ik nog nooit van had gehoord maar die ik door deze award heb ontdekt, echt een hele leuke blog! Super leuk dat deze award zo z’n werk doet 🙂 Dankjewel Sanne!

Waar ontbijt je mee?
Het ontbijt vindt ik misschien wel de leukste maaltijd van de dag en ik maak er daarom ook veel tijd voor vrij, zodat ik me niet hoef te haasten. Eigenlijk ontbijt ik elke ochtend met een kom fruit met muesli, rozijnen, gedroogde bessen, noten en pitten en soms wat superfoods.

DSC_0067

Welk gerecht herinnert je aan vroeger?
Best veel gerechten nu ik er zo over nadenk! Het gerecht dat er meteen uit springt is toch echt wel vissticks met pasta en broccoli. In mijn herinneringen was het altijd echt super lekker, of ik dat nu nog steeds vind weet ik niet want volgens mij heb ik het al jaren niet meer gegeten 😉 

Wat eet je als je geen inspiratie of geen tijd hebt om te koken?
Ik woon nog thuis, dus vaak kook samen met mijn vader of moeder of kook ik zelf waar ik zin in heb. Als ik het heel erg druk heb met school dan koken zij gewoon en eet ik lekker mee, dus dat probleem heb ik nog niet.

Wat vind je het allerleukste aan bloggen?
Het allerleukste vind ik dat ik door het bloggen mijn hobby’s, namelijk schrijven, fotograferen en koken, kan combineren en kan delen met andere mensen die daar ook geïnteresseerd in zijn. Ook vind ik het leuk om te leren van andere blogs en andere blogs als inspiratiebron te gebruiken.

En wat het minst leuke of lastigste?

Ik vind eigenlijk niets niet leuk. Wel is het soms lastig om elke week een receptje klaar te hebben, vooral als ik het heel erg druk heb met school. Tot nu toe vind ik in ieder geval dat het goed lukt, dus ik ben tevreden!

Wat is je favoriete post op je eigen blog?

Dit is best een lastige keuze! 😉 Ik denk dat twee recepten de eerste plaats delen, mag dat? Een daarvan is mijn recept voor bananenbrood. Ik heb het pas sinds kort ontdekt maar het is zó lekker! Het andere recept staat er pas sinds een weekje op, maar heb ik in de tussentijd denk ik al zo’n vier keer gemaakt, namelijk gegrilde aubergine met quinoa-bulgur en chermula.

DSC_0150-2

Zijn er dingen die je nu anders doet dan toen je net begon met bloggen?
Ja, dat zeker! Ik ben inmiddels veel kritischer voor mezelf. Ik publiceer mijn recepten nu ook pas als ik er echt tevreden over ben, ook over de foto’s. In het begin heb ik wel eens een receptje gehaast maar even gepubliceerd odat ik al een tijdje niet had gepost. Ook heb ik nu een ritme in het bloggen gevonden. Zo verschijnt er nu in principe elke woensdag een recept en regelmatig eentje op zaterdag.

Van wie zou je nog wel eens een kookles willen?
Ik zou het heel erg gaaf vinden om een keertje kookles te krijgen van Ella Woodward. Zij kookt ook met dezelfde soort ingrediënten als ik, heel veel groenten, fruit, havermout, noten enz. en maakt hele originele recepten.

Ik nomineer de blogs Your Green Guide, The Superlife  en Eat Pure Love, dit zijn de vragen die ik voor jullie heb bedacht:

– Waarom ben je een blog begonnen?
– Wat maakt jouw blog anders dan andere?
– Wat is je favoriete maaltijd van de dag, en waarom?
– Welke drie dingen mogen niet missen in jouw keuken?
– Wat is je favoriete kookboek?
– Naar welk land zou je ooit nog eens willen gaan?
– Wat zou je ooit nog willen leren?
– Waar kan je jou midden in de nacht voor wakker maken?

Liefs,
Isa

Neem eens een kijkje op Bloglovin, Instagram en Facebook!

One thought on “Genomineerd voor de Liebster Award!

  1. Pingback: Genomineerd voor een of andere award | Your Green Guide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s