Mijn recept in Metro Nederland!

Niets is beter dan op een vrijdag wakker worden, vrijdag de dertiende nog wel, en weten dat jouw recept vandaag in Metro Nederland zal staan, in héél Nederland! Zoals je misschien wel weet is mijn blog aangemeld bij Blog Society en heeft het een gouden status waardoor ik ook op hun site sta. In een samenwerking van Blog Society en Metro mochten alle leden een speciale Valentijnsdag inzending doen. Mijn recept, ‘sweet dates’ dat woensdag op mijn blog verscheen, werd geselecteerd en stond daardoor vandaag in de krant!

Ik vind schrijven op het internet héél erg leuk en doe dat met heel veel plezier, maar toch is het ook écht heel erg leuk om jouw eigen recept en foto in een krant te zien staan! Ik ben er vanochtend ook meteen een paar gaan halen en met een paar bedoel ik 13…!

Toen ik mijn blog net begon, inmiddels ongeveer zeven maanden geleden, had ik dit nooit durven dromen. Heel erg bedankt iedereen voor de leuke reacties, lieve mailtjes, het bezoeken van mijn blog en misschien wel het maken van mijn recepten! Ik had nooit zover kunnen komen zonder jullie!

Fijn weekend!

Liefs,

Isa

Ik heb een nieuwe Facebook pagina aangemaakt, aangezien de vorige die ik had niet meer bepaald up-to-date was. Ik vind het leuk als jij mij volgt!

Neem eens een kijkje op Bloglovin en Instagram!

DSC_0674

4 thoughts on “Mijn recept in Metro Nederland!

  1. Goed hoor lief, je wordt nog eens een beroemde kok!! Ik vond het een mooi woord grapje. Hopelijk hebben je volgers dat ook begrepen. Ik kom Zondag weer voor een dagje naar A,dam. Ik bel nog wel. Dikke kus Oma Mia

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s